iQ-Advice

iQ-finance is het adres voor ondernemers, ondernemingen en investeerders in de Vastgoedsector die op zoek zijn naar een integraal financieel advies.

We bieden aantrekkelijke zakelijke financieringsoplossingen voor uw energiebesparingsproject, zodat u direct kunt gaan profiteren van energiebesparing zonder kapitaalbeslag.

Ons financieringsassortiment bestaat uit:

  • Bemiddeling voor de financiering van energiebesparingsprojecten in de zakelijke markt. Dit betreft onder meer warmtepompen, LED- verlichting en/of zonne-energiesystemen.
    • Financiering tot 100% van de aanschafkosten, inclusief installatiekosten
    • Leasing: maximaal 10-jaar operationele lease voor SDE+ projecten en maximaal 7-jaar financiële lease voor overige projecten.
  • Samenwerking met de grootste en meest professionele crowdfunding platforms. Deze bieden de mogelijkheid om snel en succesvol financieringen te realiseren.
  • Nauwe samenwerking met een select aantal private investeerders die bereid zijn, om tegen een marktconforme vergoeding, te participeren in- dan wel een financiering te verstrekken aan een onderneming.
  • Het arrangeren  van Beleggingsfinancieringen, Bouwfinancieringen en Herfinanciering.

iQ-finance geeft vooraf exact en overzichtelijk aan welk maandbedrag u betaalt en wat uw terugverdientijd is. Maar naast het regelen va de financiering adviseert iQ-finance u ook aanvullend in het gebruik van subsidies (EIA, KIA, MIA regelingen) en aanverwante regelgeving die een investering in een energiebesparingsoplossing nog aantrekkelijker kunnen maken.

Vragen?
Whatsapp naar 06 5184 2272

ma t/m vr 09:00 – 17:00