Slim bezuinigen met zonne-energie binnen het iQ-concept

iQ-solar brengt een revolutie op het gebied van zonne-energie.

We plaatsen niet zomaar een serie zonnepanelen, maar bieden een integrale kijk op slim bezuinigen. Door een bedrijfsgebouw eerst in optimale staat te brengen reduceert u het energieverbruik: de basis voor een zo efficiënt mogelijke investering in zonne-energie.

Voorafgaand aan de plaatsing van zonnepanelen vormt de optimalisatie van het dak de eerste stap. Dit voorkomt mis-investeringen door schade of onnodige (de)montage van de panelen doordat tussentijds het dak gerenoveerd moet worden.
Daarnaast spelen energiebezuinigingen een grote rol. Door toepassing van reflecterende dakbedekking blijft bij felle zon de temperatuur in het gebouw ca. 3°C lager. De reflecterende dakbedekking voorkomt opwarming van de zonnepanelen met als gevolg een hoger rendement van de panelen.
Een ander voorbeeld om eerst het energieverbruik te verlagen zijn het aanbrengen van hoog-rendement warmtepanelen en LED-verlichting.
Door deze stappen eerst te nemen, verlaagd u uw energieverbruik en is een lagere investering in zonnepanelen benodigd. Een zelfvoorzienend gebouw met zonne-energie ligt binnen handbereik.

Zonne-energie

iQ-solar levert rendementvolle solarpanelen met een verrassend korte terugverdientijd.
Uiteraard ontvangt u advies welk dakvlak het meest geschikt is voor plaatsing, rekening houdend met de draagcapaciteit van de constructie en ligging t.o.v. de zon. Vakkundige monteurs dragen zorg voor de installatie. Daarnaast adviseren we u graag t.a.v. financierings- en subsidiemogelijkheden.

Smartflower

Een zeer innovatief zonnepaneel is de Smartflower. Lees hier meer over deze ware revolutie op het gebied van zonne-energie.

Quick scan

Tegen een geringe vergoeding voert iQ-solar een quick scan uit. U ontvangt een adviesrapport, bezuinigings-stappenplan en een indicatie van de terugverdientijd. Hierdoor is het voor u eenvoudig en inzichtelijk uw gebouwen te beheren en om een reëel budget te reserveren.

Vragen?
Whatsapp naar 06 5184 2272

ma t/m vr 09:00 – 17:00