iQ-light biedt ú het vermogen om duurzaam te verlichten

iQ-light biedt een beproefd concept. De toepassing van hoogstaande LED-verlichting, speciaal geschikt voor de zakelijke markt, levert enorme vermindering van energiekosten op. LED-verlichting vormt een belangrijk deel van de integrale aanpak in het energiezuinig maken van uw bedrijfsgebouw.

Duurzame verlichting

iQ-light realiseert duurzame verlichtingsprojecten (levering en installatie), startend vanuit een gedegen advies. Samen met de pandbeheerder of eigenaar inventariseren we alle aanwezige lichtbronnen en het huidige verbruik. Aan de hand daarvan berekent iQ-light de energiebesparing en vermindering van CO2-uitstoot. Dankzij een calculatiemodel dat rekening houdt met investering, terugverdientijd en gesimuleerde energietarieven brengt iQ-light de haalbaarheid van het verlichtingsproject exact in kaart.

LED-verlichting

Toepassing van LED-verlichting is een goede optimalisatiestap, voorafgaand aan de toepassing van zonnepanelen. LED-verlichting reduceert het energieverbruik namelijk enorm, waardoor minder vermogen opgewekt hoeft te worden, met een lagere investering in zonnepanelen als gevolg.

MOJO Japanese kitchen, Heuvelring 90 Tilburg

Quick scan

Tegen een geringe vergoeding voert iQ-light een quick scan uit. U ontvangt een adviesrapport, bezuinigings-stappenplan en een indicatie van de terugverdientijd. Hierdoor is het voor u eenvoudig en inzichtelijk uw gebouwen te beheren en om een reëel budget te reserveren.

Vragen?
Whatsapp naar 06 5184 2272

ma t/m vr 09:00 – 17:00