Dakzekerheid én slim bezuinigen

iQ-roof richt zich volledig op het adviseren, onderhouden, beheren én renoveren van daken. iQ-roof biedt een beproefd concept. Door het dak van een bedrijfsgebouw in optimale staat te brengen, garanderen we u dakzekerheid, verlengen we de levensduur én leggen we de basis voor slimme bezuinigingen.

Het belang van een goed dak

Een goed dak vormt de eerste stap in het optimaliseren van uw bedrijfsgebouw. Naast het voorkomen van onverwachte schadeposten, spelen bezuinigingen een grote rol. Door toepassing van reflecterende dakbedekking blijft bij felle zon de temperatuur in het gebouw ca. 3°C lager. Daarentegen zorgt een hoge isolatiewaarde van het dak ’s winters voor een hogere binnentemperatuur. Minder gebruik van airco en verwarming zorgen weer voor een forse energiebesparing.

Een geschikte dakconstructie biedt bovendien de mogelijkheid voor plaatsing van zonnepanelen, waarbij de reflecterende dakbedekking opwarming van de zonnepanelen voorkomt.

Onderzoek naar de staat van uw gebouw

iQ-roof verricht de nodige onderzoeken. U ontvangt van de inspecties via ‘Mijn iQ-roof’ uitgebreide rapportages, indien nodig voorzien van foto’s en berekeningen. Indien noodzakelijk ontvangt u van iQ-roof tevens een onderhouds- of renovatieplan.

Quick scan

Tegen een geringe vergoeding voert iQ-roof een quick scan uit. U ontvangt een adviesrapport, bezuinigings-stappenplan en een indicatie van de terugverdientijd. Hierdoor is het voor u eenvoudig en inzichtelijk uw gebouwen te beheren en om een reëel budget te reserveren.

Vragen?
Whatsapp naar 06 5184 2272

ma t/m vr 09:00 – 17:00