LED-verlichting in de industrie

Ervaar wat licht kan doen voor uw medewerkers en uw bedrijf

Verlichting doet veel meer dan alleen licht geven. Licht verhoogt het veiligheids- en zekerheidsgevoel met name in een industriële omgeving. In tijden van constant stijgende energieprijzen en strengere wettelijke eisen helpt verlichting ook bedrijven om duurzamer te zijn. Een verlichtingsoplossing voor de industrie, waarbij duurzaamheid voorop staat en tegelijkertijd energie en dus kosten bespaart en de kwaliteit en de productiviteit van uw medewerkers verhoogt.

Bespaar op energiekosten

Natuurlijk probeert u het stroomverbruik al zo veel mogelijk terug te dringen, maar door verouderde verlichting te vervangen door slimme LED-verlichting valt er tot 70% te besparen op energie.

Meer licht, meer resultaat

Licht heeft ook invloed op de prestaties van uw medewerkers, met name in productieomgevingen zoals is voortgekomen uit jaren van wetenschappelijk onderzoek naar verlichting. Een goede verlichtingsoplossing zorgt voor een veiligere en productievere werkomgeving en beperkt vermoeidheid van de ogen door het juiste lichtniveau te leveren.

Lange levensduur

iQ-light levert uitsluitend hoogwaardige kwalitatieve LED-verlichtingsoplossingen waarbij een lange levensduur en lichtopbrengst centraal staat. Hierdoor worden onderhoudskosten drastisch verlaagd.

Normering en wettelijke eisen

Het iQ-light ‘dynamische verlichting’ concept bestaat uit duo-color led-panels i.c.m. het ISYDIM lichtregelsysteem. De duo-color led-panelen zijn voorzien van 1800 leds, warm wit en koel wit.
De geavanceerde opties van het ISYDIM lichtregelsysteem biedt de gebruiker de mogelijkheid om zowel de intensiteit als de kleurtemperatuur te veranderen.
Met het dynamische lichtsysteem van iQ-light is een lichtintensiteit tot 10.000 Lux en een bereik van 3000K tot 6500 K te realiseren.*
* Gebaseerd op een woon- verblijfsruimte 280 cm hoog, gemeten op 80 cm hoogte, gelijkmatigheid 0,75, eveneens afhankelijk van het aantal toegepaste panelen.

De flexibiliteit in kleurtemperatuur en lichtintensiteit biedt de mogelijkheid om het gedrag en stemming van de aanwezige personen te beïnvloeden, afhankelijk van het gewenste of geplande activiteit. Via een eenvoudig bedieningspaneel is de gebruiker in staat om een automatische bioritme-regeling te activeren of vooraf ingestelde lichtwaarden (presets) te activeren of aan te passen.
Via de automatische bioritme-regeling doorloopt het systeem op vaste tijden vooringestelde lichtwaarden. Deze lichtwaarden worden afgestemd naar uw wensen.

Ecologisch en duurzaam:

Alle door iQ-light voorgestelde verlichtingsoplossingen voldoen aan alle relevante normen die vereist zijn voor het toepassingsgebied binnen de industrie waar u in opereert en dat draagt weer bij aan een veilige en comfortabele werkomgeving.

Vragen?
Whatsapp naar 06 5184 2272

ma t/m vr 09:00 – 17:00