LED-verlichting in de kantooromgeving

Ervaar wat licht kan doen voor uw medewerkers en uw kantoor

Verlichting doet veel meer dan alleen licht geven. Licht inspireert tot ideeën, het straalt uit hoe uw bedrijf zich presenteert aan haar klanten en verbetert het welzijn van uw medewerkers en bezoekers. Daarnaast zorgt de juiste verlichtingsoplossing ook nog eens voor een veilig gevoel. In tijden van constant stijgende energieprijzen en strengere wettelijke eisen helpt verlichting bedrijven ook om duurzamer te zijn. Een verlichtingsoplossing voor kantoren, waarbij duurzaamheid voorop staat en u tegelijkertijd energie en dus kosten bespaart én de productiviteit van uw medewerkers verhoogt.

Bespaar op energiekosten

U probeert het stroomverbruik natuurlijk al zo veel mogelijk terug te dringen, maar door verouderde verlichting te vervangen door slimme LED-verlichting valt er tot 70% te besparen op energie.

Meer licht, meer resultaat

Licht heeft ook invloed op de prestaties van uw medewerkers, met name in kantoren, is de conclusie voortgekomen uit jaren van wetenschappelijk onderzoek naar verlichting. Een goede verlichtingsoplossing zorgt voor een veiligere en productievere werkomgeving voor uw medewerkers/klanten en beperkt vermoeidheid van de ogen door het juiste lichtniveau te leveren.

Lange levensduur

iQ-light levert uitsluitend hoogwaardige kwalitatieve LED-verlichtingsoplossingen waarbij een lange levensduur en lichtopbrengst centraal staat. Hierdoor worden onderhoudskosten drastisch verlaagd.

Normering en wettelijke eisen

Alle door iQ-light voorgestelde verlichtingsoplossingen voldoen aan alle relevante normen en eisen die vereist zijn voor de verschillende toepassingsgebieden binnen uw kantoor. Denk hierbij aan ontvangstruimten, gangen, directiekamers of algemene werkplekken. Een veilige en aan alle wettelijke eisen voldoende werkomgeving staat centraal in de uiteindelijke verlichtingsoplossing.

Vragen?
Whatsapp naar 06 5184 2272

ma t/m vr 09:00 – 17:00