LED-verlichting in de Retail

Ervaar wat licht kan doen voor uw winkel

Verlichting doet veel meer dan alleen licht geven. Licht verhoogt het veiligheids- en zekerheidsgevoel en zorgen voor een betere en aantrekkelijkere productpresentatie. In tijden van een moeilijke retailmarkt, constant stijgende energieprijzen en strengere wettelijke eisen helpt verlichting ook om uw winkel duurzamer te maken. Een verlichtingsoplossing voor de retail, waarbij duurzaamheid voorop staat en u tegelijkertijd energie en dus kosten bespaart én de kwaliteit van uw producten beter naar voren doet komen. In een goed verlichte retailomgeving scoort u beter!

Bespaar op energiekosten

Natuurlijk probeert u het stroomverbruik al zo veel mogelijk terug te dringen, maar door verouderde verlichting te vervangen door slimme LED-verlichting valt er tot 70% te besparen op energie!

Meer licht, meer resultaat

Licht heeft ook invloed op het koopgedrag van uw klanten en op de prestaties van uw medewerkers. Onderzoek wijst uit dat goed verlichte winkels aanzienlijk beter scoren. Een goede verlichtingsoplossing zorgt voor een prettige retailervaring van uw klanten, zorgt voor een veiligere en productievere werkomgeving en beperkt de vermoeidheid van de ogen door het juiste lichtniveau te leveren.

Lange levensduur

iQ-light levert uitsluitend hoogwaardige kwalitatieve LED-verlichtingsoplossingen waarbij een lange levensduur en lichtopbrengst centraal staan. Hierdoor worden onderhoudskosten drastisch verlaagd.

Normering en wettelijke eisen

Alle door iQ-light voorgestelde verlichtingsoplossingen voldoen aan alle relevante normen die vereist zijn voor het toepassingsgebied binnen de retailsector waar u in opereert en dat draagt weer bij aan een prettige en veilige winkel.

Vragen?
Whatsapp naar 06 5184 2272

ma t/m vr 09:00 – 17:00