De grote voordelen van iQ-LED Stalverlichting voor melkkoeien

Een beter lichtschema; meer melk
Met LED melkoe stallicht kan een efficiënt plan worden opgesteld voor een efficiënte lux-lichtintensiteit in de stal. Een goed lichtplan kan de melkproductie met 6-15% verhogen. Het heeft ook een positieve invloed op de vruchtbaarheid van de koe en op de groei van uw jongvee. Daarnaast vergroot iQ-LED Stalverlichting de zichtbaarheid en verkleint het uw CO2 voetafdruk drastisch.

Bedien handmatig de LUX instellingen
Pas de LUX-instellingen handmatig aan. Met deze lamp ben je altijd verzekerd van de juiste hoeveelheid licht, op het juiste moment, op de juiste plek. Dit is te danken aan een individueel regelsysteem voor elk licht. De afstandsbediening kan per individuele lamp worden bediend. Het verlichtingssysteem houdt ook rekening met licht dat van buiten komt. Dit zorgt voor de best mogelijke verlichting met zo min mogelijk inspanning.

Energiebesparend
Dankzij dit unieke en geautomatiseerde lichtregelsysteem kan iQ-Light u helpen meer te besparen. U bereikt het meest efficiënte licht met een minimaal aantal lampen en de vereiste verlichtingsintensiteit met de minste uren licht. Dit bespaart u energiekosten.
iQ-LED Stalverlichting is tot 60% zuiniger dan TL-verlichting. De investering in iQ-LED Stalverlichting heeft u veelal binnen 1 of 2 jaar terugverdiend.

Gaat langer mee
iQ-LED Stalverlichting heeft een lange levensduur en gaat ruim 7x zo lang mee traditionele iQ-LED Stalverlichting gaat namelijk ca. 50.000 uur mee.

Bekijk de video!

Meer weten?

Wilt u meer informatie of advies over iQ-LED Stalverlichting? Vul dan uw naam en emailadres hieronder in.

    Naam *

    E-mailadres*

    Vragen?
    Whatsapp naar 06 5184 2272

    ma t/m vr 09:00 – 17:00