LED-verlichting in de utiliteit

Ervaar wat licht kan doen voor uw medewerkers en uw bedrijf

Verlichting doet veel meer dan alleen licht geven. Licht verhoogt (leer)prestaties, het veiligheids- en zekerheidsgevoel in uw fabriek, school, kantoor, winkel, garage, verzorgingsinstelling, recreatievoorziening of nutsvoorziening. In tijden van constant stijgende energieprijzen en strengere wettelijke eisen helpt verlichting ook organisaties om duurzamer te zijn. Een verlichtingsoplossing voor de utiliteit, waarbij duurzaamheid voorop staat en tegelijkertijd energie en dus kosten bespaart.

Bespaar op energiekosten

Natuurlijk probeert u het stroomverbruik al zo veel mogelijk terug te dringen, maar door verouderde verlichting te vervangen door slimme LED-verlichting valt er tot 70% te besparen op energie.

Meer licht, meer resultaat

Licht heeft ook invloed op de prestaties van uw medewerkers, bezoekers en gasten, een conclusie die is voortgekomen uit jaren van wetenschappelijk onderzoek naar verlichting. Een goede verlichtingsoplossing zorgt voor een veiligere en productievere omgeving en beperkt vermoeidheid van de ogen door het juiste lichtniveau te leveren.

Lange levensduur

iQ-light levert uitsluitend hoogwaardige kwalitatieve LED-verlichtingsoplossingen waarbij een lange levensduur en lichtopbrengst centraal staat. Hierdoor worden onderhoudskosten drastisch verlaagd.

Normering en wettelijke eisen

Alle door iQ-light voorgestelde verlichtingsoplossingen voldoen aan alle relevante normen die vereist zijn voor het toepassingsgebied binnen de utiliteit waar u in opereert en dat draagt weer bij aan een veilige en comfortabele omgeving.

Vragen?
Whatsapp naar 06 5184 2272

ma t/m vr 09:00 – 17:00